středa 23. dubna 2008

Mix

Jelikož mám několik fotek, které se nadají zařadit do určitého článku, tak je sem dávám jako mix. Jsou tam kamna, ještě bez finální úpravy, moje kytičky, bylinky a zahrádka a taky zazděnné dveře, kde bude sporák a trouba. Nakonec fotka studně, kterou Míša opravil a nahodil.
  



  

 

Nový plot

Vzhledem k tomu,  že je už venku hezky, tak nastal čas i pro nový plot, který jsme koupili už v zimě.
Míša s Tomem se dotoho s vervou pustili a já raději jen dokumentovala, jelikož mi hlava nebrala to splétání. Až na osmý pokus  jsem se trefila, ale byla jsem z toho tak vyřízená, že jsem to raději nechala odborníkům :o)
  



 

úterý 8. dubna 2008

Stavba pece

Konečně nadešel ten slavný čas a začala stavba našich kamen. Kluci dorazili v úterý ve skladbě brách, Bamba a Pavel. Stavba byla velice náročná, čehož si sousedi mohli povšimnout hlavně po ránu (rádio na plný koule, rozvíceno a kluci zlomený okolo kamen - 4:30) Vše dopadlo senzačně, kamna stojí, jsou krásný, komín má tah jako prase, tály hřejou, klapka funguje a výměník je zatím vypuštěný. Fotek mám spiustu, dávám sem jen pár pro představu. Bylo by to asi na samostanou www stránku. Ráda poskytnu odborný komentář i projekci osobně :o)
 
  



  

 

Konečně jaro

Konečně se zima umoudřila a pomalu začíná ustupovat. S tím začínají zpívat ptáci, vylézat mraveci, brouci a hlavně ty odporný pavouci. Největší hrůzu mám z toho, až mi v noci nějakej spadne do postele.
Chvostíkovi vypadaly mléčné zuby, tak už tolik nekouše. Spíš to teda tolik nebolí :o)


Na Valentýna jsme vyrazili do Krkonoš do Rokytnice nad Jizerou, aby jsme si taky udělali 
nějaký víkend bez domečku, moc jsme si to užili :o)
 


Březen

Moc se omlouvám, že jsem dlouho nic nepřidala (hlavně strejdovi :o)) Nějak poslední dobou nic nestíhám. Nová práce, hezké počasí, tak je stále co dělat.
Už jsme opustili obývák, a přesunuli jsme se do naší budoucí ložnice. kluci ji opravili, nehodili a teď už to jen za pochuodu schne.
 

V obýváku se probourala příčka, aby jsme měli spojené dvě místnosti a naše minikuchyň se přesunula do koupelny. Jak hygienické :-O Naštěstí nám už nic nespadlo, zatím vše drží. Do obýváku přišel nový trám jako podpěra a vše se chystá na stavbu pece....