středa 11. června 2008

Chvostík plave :o)

Bez komentáře :o)

 

 

 

 

Kahličky v kuchyni

Nebudu se trapně pořád opakovat, jak ten pán, co ho mám doma je fakt úžasnej :o) Ale už začal pracovat na okladech v kuchyni. Dlažba už je objednaná, tak jen čekáme, až se přiveze. Todle jsou naše kachlíky do kuchyňky :o)
 
 

Moje zahrádka, díl 1.

Tak toto je mouje chlouba, moje úžasná zahrádka, kde pěstuju bylinky, kytičky, cukety, ředkvičky, rajčata a okrasné dýně a samozřejmě slunečnice.

Tak se pokochejte :o)

 
 
 
 

A zase ta kuchyň

Opět se Vám hlásím s novým článkem na téma kuchyně. Jelikož mám tak úžasného chlapa, tak trouba a indukční deska jsou už na svém místě, jen čekají na schopného elektrikáře (Tomáš) na zapojení do sítě elektického napětí....(takovejach drátů po hromadě, že bych se z toho asi podělala :o)  )

také přidám něco ze své zahrádky, ale to je na samostatný článek :o)

  

úterý 3. června 2008

Kuchyň

Kuchyň se pomalu dostává do finále, a tak přidávám další fotečky. Nejprve Míša dodělal bar a dřez, který je super a včera jsme zasadili troubu, která je fakt úžasná. Teď už jen dodělat pracovní desku a zasadit indukčí sporák a můžu vařit :o) O víkendu pojedeme asi koupit dlažbu a obklady do kuchyně. 
 

 

 




Zahrádka mi taky už vzkvétá, mám z toho velkou radost. Ředkvičky už máme skoro pryč, jsou výborný. A taky jsme dostali od sousedů ačokču, tak jsem zvědavá, co z toho bude :o)
 

Chvosťa se naučil plavat a tak vesele se koupe se sousedovic Badýskem (Cane Cosro) Občas ho proud zanese skoro do Labe, ale on se nedá :o)